55,00

Excl. BTW: €45,45

Model:
msb-blackcopper
Merk:
Mandela Bangle

Omschrijving

Mandela Bangle in black copper. Een stoere uitgave van de Mandela bangle die leuk te combineren is met een koperen of zilveren bangle. De armband is in geoxideerd koper. De zwarte kleur komt er na een tijdje uit te zien als een versleten spijkerbroek en wordt eigenlijk door deze "oude look" alleen maar mooier.

 

Door het  kopen van een Mandela Bangle helpt u mensen die de Bangles vervaardigen aan een baan en steunt u het Nelson Mandela Library Project dat bibliotheken verzorgt voor de armste scholen in Afrika. Een uniek project dat mensen een kans geeft in het leven om eindelijk voor zichzelf te zorgen. Door het dragen van de Bangle omarmt de waarden en ideeën van Nelson Mandela.

 

Ze zijn prachtig en betekenen zo veel.. Iedere bangle heeft een uniek serienummer die je kunt registreren via het internet, waarna je een certificaat krijgt toegestuurd en je heel precies kunt zien waar jouw donatie voor gebruikt is. Kijk voor meer informatie op www.mandelabangle.nl Alle koperen bangles zijn in een "one size fits all" medium.

 

Deze bangle vergt total geen onderhoud. Alleen even oppassen met zwemmen in de zee. Door het zeewater verdwijnt namelijk de oxidatie en komt hij eruit te zien als een normale koperen bangle.