Mandela 46664 Silver Bangle

2.500,00

Excl. BTW: €2.066,12

Model:
msb-silver-46664
Merk:
Mandela Bangle

Beschikbare opties:

Omschrijving

Deze zilveren bangle is verkrijgbaar in twee maten: Small 15 cm en Large 17 cm lang.

 

De bangle heeft een koperen strip ter versterking.

 

Deze bangle maakt deel uit van de geschiedenis, want er mogen geen  bangles meer worden gemaakt met Nelson Mandela’s gevangene nummer.

 

We hebben een paar stukken van een particuliere verzamelaar gevonden en ze terug gekocht. Daarom hebben we deze unieke armbanden te koop. 

 

Als je echt wilt een bijzondere bangle wilt die deel uitmaakt van de unieke geschiedenis, dan is deze Nelson Mandela 46664 armband iets voor jou. Slechts nog een paar beschikbaar, de laatste in de hele wereld.

 

Door het  kopen van een Mandela Bangle helpt u mensen die de Bangles vervaardigen aan een baan en steunt u het Nelson Mandela Library Project dat bibliotheken verzorgt voor de armste scholen in Afrika. Een uniek project dat mensen een kans geeft in het leven om eindelijk voor zichzelf te zorgen. Door het dragen van de Bangle omarmt de waarden en ideeën van Nelson Mandela.

 

Ze zijn prachtig en betekenen zo veel.. Iedere bangle heeft een uniek serienummer dat je kunt registreren via het internet, waarna je een certificaat krijgt toegestuurd en je heel precies kunt zien waar jouw donatie voor gebruikt is. Kijk voor meer informatie op www.mandelabangle.nl 

 

Met een beetje zilverpoets zijn deze bangles makkelijk netjes te houden.

 

Ter voorkoming van fraude kan deze bangle alleen worden besteld door middel van bankoverschrijving.